zalen brussel

Spots.brussels: nieuwe zoekrobot voor Brusselse zalen BRUZZ.
Spots.brussels, de eerste online zoekrobot voor alle openbare en private zalen en culturele podia in heel Brussel, staat vanaf woensdag online. Iedereen, van bands tot verenigingen of ondernemers, kan er terecht voor het zalenaanbod in het Brussels gewest. Er staan al zowat 700 zalen ingeschreven.
poort
Evenement zalen Choux de Bruxelles.
Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement. Choux de Bruxelles Evenement zalen. Zoeken naar: Zoeken Choux de Bruxelles groep. Louis Schmidtlaan 1 1040 Brussel.
zaal te huur brussel
Zalen verhuur Brussel goudengids.be.
120 resultaten voor zalen verhuur Brussel. 1 Salle de la Madeleine. Duquesnoystraat 14, 1000 Brussel. 2 Centre Europeen Zoroastrien. Koninginnegalerij 7, 1000 Brussel. 3 Le Cercle des Voyageurs. Lievevrouwbroersstraat 18, 1000 Brussel. Diet in the Box. Greepstraat 17, 1000 Brussel.
Fuifzalen brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één centrale databank zie brusselnieuws.be. De nieuwe website Espaces Pluriels een initiatief van de Cocof, de Franstalige tegenhanger van de VGC biedt namelijk een overzicht van 600 zalen die je kan huren voor repetities, feestjes of andere activiteiten.
verhuur van vergaderzalen, zalen, congreszalen, seminariezalen brussel.
In het hartje van Brussel, in de Passage 44, biedt het Brussels44Center vier verschillende zalen voor al uw evenementen, van een conferentie over een congres tot een show of een galabal. De vier zalen zijn: Het Auditorium 44 telt 768 zitplaatsen met klaptafeltjes en beschikt over geluids en lichtregie.
Feestzaal Brussel Alle Feestzalen in Brussel op Salino.be Salino.be.
Generaal Wahislaan 16 F, Schaarbeek Brussel vanaf 50 tot 1150 personen. De Event Lounge is een van de meest inspirerende locaties in Brussel die je een ALL IN ONE dienstenpakket aanbiedt voor alle zakelijke en privé evenementen: zalen uitgerust met een hoge kwaliteit audio en video-technologie.
Zaalgebruik Cultuurcentrum Brussel.
Zoek hier in het overzicht van zalen op capaciteit of op functie en neem contact op met het gemeenschapscentrum. Vind je hier niet wat je zoekt? Bekijk dan eens spots.brussels, met zalen van uiteenlopende instellingen in het hele Brusselse gewest. Cultuurcentrum Brussel is het netwerk van de 22 Brusselse gemeenschapscentra.
De mooiste feestzaal Brussel check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brussel. De feestzalen in Brussel zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussel zelf.
Zalenverhuur Brussel? Vind het op DNLS.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle feestzalen in Luik. Over deze pagina. Zaalverhuur in Brussel? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Brussel.

Contacteer ons

Resultaten voor zalen brussel