zalen brussel

Evenement zalen Choux de Bruxelles.
Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement. Choux de Bruxelles Evenement zalen. Zoeken naar: Zoeken Choux de Bruxelles groep. Louis Schmidtlaan 1 1040 Brussel.
zaal trouwfeest
Lokalen en zalen Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Neem een kijkje op de website van Cultuurcentrum Brussel, het netwerk van de 22 gemeenschapscentra, voor een overzicht. U vindt er praktische en technische informatie over alle zalen en lokalen, en de contactgegevens van de centra. Hebt u een vraag?
zaal trouwfeest
Feestzaal Brussel Alle Feestzalen in Brussel op Salino.be Salino.be.
Reyerslaan 80, Schaarbeek Brussel vanaf 2 tot 450 personen. De veelzijdigheid van BluePoint Brussels als locatie voor bedrijfsevenementen berust op verschillende factoren: de hoeveelheid aan zalen en hun uiteenlopende capaciteit, de praktische en complete technische infrastructuur, zowel voor events als voor vergaderingen, de flexibele inrichting en de multifunctionaliteit van het meubilair, de parkeer en cateringfaciliteiten op eigen site en de professionele aanpak van het event team.
persoonlijke lening
verhuur van vergaderzalen, zalen, congreszalen, seminariezalen brussel.
In het hartje van Brussel, in de Passage 44, biedt het Brussels44Center vier verschillende zalen voor al uw evenementen, van een conferentie over een congres tot een show of een galabal. De vier zalen zijn: Het Auditorium 44 telt 768 zitplaatsen met klaptafeltjes en beschikt over geluids en lichtregie.
Zaventem
Zalen verhuur Brussel goudengids.be.
Koudenberg 3, 1000 Brussel. 9 Les Halles Saint-Géry. Sint-Goriksplein 1, 1000 Brussel. 10 BARRIO CAFE. Kapellemarkt 6, 1000 Brussel. 11 Kameleon Sky. Anspachlaan 30, 1000 Brussel. Kartuizersstraat 70, 1000 Brussel. Maurice Lemonnierlaan, 1000 Brussel. Zalen voor trouwfeesten. Zalen voor trouwfeesten.
Zalenverhuur Brussel? Vind het op DNLS.
Alle zaalverhuur in Brussel. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. Zaalverhuur in Brussel? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties.
Zaalverhuur in Brussel brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één online zoekrobot. Spots.Brussels, de Brusselse gids van culturele zalen en podia, geeft een handig overzicht van alle openbare en private zalen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De mooiste feestzaal Brussel check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brussel. De feestzalen in Brussel zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussel zelf.

Contacteer ons

Op zoek naar zalen brussel?