zalen brussel

Fuifzalen brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één centrale databank zie brusselnieuws.be. De nieuwe website Espaces Pluriels een initiatief van de Cocof, de Franstalige tegenhanger van de VGC biedt namelijk een overzicht van 600 zalen die je kan huren voor repetities, feestjes of andere activiteiten.
trouwfeest zaal
Zalen en uitrusting Flagey.
Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel. Tram, Bus: 81, 38, 59, 60, 71, N 09, N 10. Plan jouw bezoek. Eten en drinken. Wie zijn we? Raad van Bestuur. Friends of Flagey. Wie zijn de Friends? Hoe word je Friend of Flagey? Uw evenement in Flagey. Zalen en uitrusting.
zonnepanelen
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Brussel op één plek.
Kafka is een traditionele bruine bar in her centrum van brussel. Onze zaal op de eerste verdieping is voorzien van bartoiletten, en een geluidsinstallatie Kom. Geneeskunde voor de Derde Wereld Sint-Joost-ten-Node. Geneeskunde voor de Derde Wereld heeft zalen ter beschikking.
lening
Zaal huren feest Van der Valk Hotel Brussels Airport.
De zevende verdieping van het hotel is uniek dankzij het spectaculaire uitzicht dat je er hebt over de landende en stijgende vliegtuigen van het vliegveld en Brussel zelf en ook voor kleinere groepen bieden wij geschikte zalen. Onze keuken staat nu al zeer goed bekend in de omgeving, dus ook culinair is het allemaal in orde.
Evenement zalen Choux de Bruxelles.
Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement. Choux de Bruxelles Evenement zalen. Zoeken naar: Zoeken Choux de Bruxelles groep. Louis Schmidtlaan 1 1040 Brussel.
De mooiste feestzaal Brussel check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brussel. De feestzalen in Brussel zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussel zelf.
Grote Zaal Ancienne Belgique Official site.
Hou mij op de hoogte. coordinator of Grote Zaal. De Grote Zaal is de motor van de Ancienne Belgique. Talloze topartiesten zijn hier de revue gepasseerd. Met een maximumcapaciteit van 2000 personen leent de zaal zich perfect tot het organiseren van concerten, seminaries, bedrijfsfeesten, productpresentaties.
Bereik onze zalen De Munt / La Monnaie.
Organiseer een evenement. Ons orkest onze koren. Uw bezoek Bereik onze zalen. Hoe kunt u de zalen van onze voorstellingen bereiken? Muntplein 1000 Brussel. Ateliers van de Munt. Leopoldstraat 23 1000 Brussel. Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23 1000 Brussel.
Huur een conferentiezaal in Brussel Vlerick Business School.
uitrusting voor videoconferenties enkel multifunctionele zalen 1 en 2. Extra materiaal en/of diensten voor streaming van conferenties is beschikbaar op aanvraag tegen betaling van een extra bedrag. U kunt gebruik maken van onze cateringdienst verzorgd door Sodexo. Contactgegevens voor de campus in Brussel: 32 2 225 41 26 email protected.

Contacteer ons

Meer resultaten voor zalen brussel