zalen brussel

Brussel Zalen.be.
Verdunstraat 130, Haren. Kartuizersstraat 70, Brussel. 02/500 28 11. Doopfeest / Baby borrel. Eindelijk alle feestzalen van Vlaanderen op 1 website. Wij zoeken zelf geen zaal voor u, wij brengen u alleen in contact met de verschillende zalen op deze website.
trouwfeest zaal
Fuifzalen brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één centrale databank zie brusselnieuws.be. De nieuwe website Espaces Pluriels een initiatief van de Cocof, de Franstalige tegenhanger van de VGC biedt namelijk een overzicht van 600 zalen die je kan huren voor repetities, feestjes of andere activiteiten.
trouwfeest zaal
Unieke locatie verjaardag bij Brussel Salons de Romree.
Door ons zonneterras waarlangs u vanuit alle zalen rechtstreeks toegang hebt, kan u gedurende het feestgebeuren genieten van de prachtige natuur in de omgeving. U geniet er van het uitzicht op de beschermde Maalbeekvallei, de tuinen en de boomgaard. Een groene long van kalmte en rust op slechts enkele minuten van Brussel, waar u lekker gezellig kunt feesten met uw genodigden.
lenen
De mooiste feestzaal Brussel check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Brussel. De feestzalen in Brussel zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussel zelf.
SEO Page Optimizer France
Riverside The EGG Brussels.
Met zijn hoogtechnologische uitrusting en projector is zaal Riverside ook geschikt voor uw seminaries tot 300 personen. Een pure, mooie plek waarvan het perspectief zich uitstrekt onder een glazen en metalen hemel, als een antwoord op de transparantie van het water.
Lokalen en zalen Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Neem een kijkje op de website van Cultuurcentrum Brussel, het netwerk van de 22 gemeenschapscentra, voor een overzicht. U vindt er praktische en technische informatie over alle zalen en lokalen, en de contactgegevens van de centra. Hebt u een vraag?
Historische zalen luxe hotel Brussel. Tripadvisor. Facebook. Twitter.
Kenmerkend zijn de heldere kleuren, marmeren en parketvloeren, de indrukwekkende kroonluchters, spiegels, ingebouwde schermen, geluidsapparatuur, de dimbare verlichting. De plafondhoogte van beide zalen bedraagt 42, m en er bevindt zich een driefasige elektronische uitrusting: 3x25A of 3x32A of 1x125A 3x220V.
Evenement zalen Choux de Bruxelles.
Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement. Choux de Bruxelles Evenement zalen. Zoeken naar: Zoeken Choux de Bruxelles groep. Louis Schmidtlaan 1 1040 Brussel.
De mooiste feestzaal Brussels Hoofdstedelijk Gewest check DNLS!
De feestzalen in Brussels Hoofdstedelijk Gewest zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Brussels Hoofdstedelijk Gewest zelf.

Contacteer ons

Resultaten voor zalen brussel