halal vlees groothandel

groothandel - Goedkope Horeca Oplossing.
Met 15 jaar ervaring, kan AST trots verkondigen dat zij aan alle verlangens beantwoorden voor Horeca en Retail bedrijven. We kennen maar al te goed de problematiek van andere kassa leveranciers die hun hortende kassa voor Horeca en Retail teweegbrengt.
Home.
Moskee Al-Sabil controleert dit slachthuis al enkele jaren: Wij controleren dit centrum elke week: centra die niet gecontroleerd worden, krijgen ook geen attest. Maar Halal Centrum slacht dit vlees op islamitische wijze: het mag dus gegeten worden, besluit Imam Belkadi Abdelhafida.
hypothecaire leningen
Slachthuis Vugts is Erkend Vleeshandel in Halal Vlees.
Slachterij Vugts is aanbieder van Halal Vlees. Binnen ons slachthuis passen wij de richtlijnen van Halal volledig toe. Hoewel anders wordt gesuggereerd, is onze overtuiging dat de productie van Halal Vlees zorgt voor minder leed bij de dieren ten opzichte van grote slachterijen.
dakwerker
Matanza slacht op Islamitische wijze en verkoopt halal vlees.
We verpakken het vlees naar wens van de klanten. Ons aanbod bestaat uit: steaks, côte à l'os, kefta, tagine, stoofvlees, hamburgers, rundsstaart, rundslever, kalfsstaart, mergueze, cordon blue, chipolata kip, kip, kippebil, kippevleugel, kippefilet. De slagerij maakt deel uit van ons slachthuis.
brussels charleroi
Halal Mechelen goudengids.be.
10 Ifanca Europe Halal Food. Verdunstraat 657, 1130 Haren Brussel. 11 Halal Food Chakirs. Oudebaan 110, 2610 Wilrijk Antwerpen. 12 EUROPEAN HALAL FOOD DISTRIBUTION. Emile Bockstaellaan 276, 1020 Laken Brussel. 13 Halal Food Antwerpen. Van Lissumstraat 34, 2100 Deurne Antwerpen.
kredieten samenvoegen
Home.
Sinds 1987 leveren wij Halal rundsvlees en lamsvlees zowel in karkas als versneden in heel Benelux, Frankrijk en Duitsland. Onze voornaamste klanten zijn slagers, supermarkten, horecazaken, grootkeukens en groothandels. Als een ervaren familiebedrijf staan we niet alleen garant voor versheid en kwaliteit, maar bovendien leveren we dit aan sterk concurerende prijzen. Hoogstaand vers HALAL vlees.
Halal vlees online bestellen Halal Vlees Express.
Welkom bij Halal Vlees Express, wij zijn de webwinkel van het gerenommeerde Islamitische Slachthuis Boudount te s-Graveland EG 126. De slachterij, uitsnijderij en vleesverwerking staan onder toezicht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit NVWA en het slachten wordt uitgevoerd door een belijdend Moslim.
Halal Meco Group nv.
Het consumeren van Halal voedsel groeit ook in Europa. Ook wij bieden onze klanten deze producten aan, zowel vers halalvlees kalf, rund, lam en gevogelte als charcuterie. De halal producten die we ontvangen van onze leveranciers zijn halal gecertifice erd.
Halal Eisden Home.
Het resultaat: lekker en vers vlees. En niet alleen moslims staan ervoor in de rij! De Halal Slagerij heeft dan ook een reputatie en deskundigheid die ver in de tijd teruggaan: de activiteiten begonnen al in 1963 toen de eerste moslims naar de Limburgse mijnstreek kwamen.
Allal Vleesgroothandel BV.
Welkom bij Allal Vleesgroothandel BV. Welkom, Allal Vleesgroothandel BV is een vleesgroothandel gespecialiseerd in 100% Halal Kalfs, Lams en Rundvlees. Door onze 25 jaar ervaring in de branche leveren wij tot op de dag van vandaag hygiënisch en vers vlees aan onze klanten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor halal vlees groothandel