halal vlees groothandel

Delicious Halal Food.
Nu ruim 40 jaar later is het bedrijf volwassen geworden en de producten gevarieerd. Vroeger was het gamma beperkt tot vlees en worsten. Nu draaien alle activiteiten van het bedrijf rond 7 productcategorieën. Het bedrijf is gegroeid, maar de ambacht en liefde voor lekker halal eten is nooit verdwenen.
vakantiejob
De lekkerste frituursnacks van Mekkafood: uitsluitend halal! Mekkafood.
een samenwerking met twee onafhankelijke halal certificeerders. Kortom, met de specialiteiten van Mekkafood kunt u samen zorgeloos genieten! Halal specialiteiten voor uw groothandel of supermarkt. Wil je jouw klanten halal frituursnacks bieden van de hoogste kwaliteit? Dan bent je bij Mekkafood aan het juiste adres!
cursus binnenhuisarchitect
Halal Ibrahim Vleesgroothandel BV en Ibrahim AGF BV.
Alleen als aan deze voorwaarden wordt voldaan is het vlees rein halal voor consumptie. De belangrijkste voorwaarden zijn.: de slachter moet een moslim zijn die bekwaam is in het slachten.; de slachtplaats moet rein zijn.; de slachter moet zorg dragen voor het comfort van het dier; het slachtmes mag bijvoorbeeld niet zichtbaar zijn voor het dier of in de nabijheid van het dier geslepen worden; het slachten mag niet door andere dieren gezien worden.; het dier wordt met de kop in de richting van Mekka geplaatst.; voordat een dier geslacht wordt, spreekt de slachter de woorden Bismillah, Allahoe Akbar in naam van God, God is de grootste uit, waarmee hij zijn dankbaarheid en respect uit voor God die, volgens de islam, in het voedsel voorziet.; zonder of met verdoving worden in één beweging de halsslagader en de luchtpijp doorgesneden. Wij werken uiteraard alleen met slachterijen die halal ritueel slachten. Van elke slachterij hebben wij de halal certificaten in ons bezit. Ibrahim AGF Groothandel BV 2014.
persoonlijke lening
Slachthuis Vugts is Erkend Vleeshandel in Halal Vlees.
Slachterij Vugts is aanbieder van Halal Vlees. Binnen ons slachthuis passen wij de richtlijnen van Halal volledig toe. Hoewel anders wordt gesuggereerd, is onze overtuiging dat de productie van Halal Vlees zorgt voor minder leed bij de dieren ten opzichte van grote slachterijen.
http://www.bentleyweddingcar.org.uk/
Home Halal Supply.
In our 10000 sqm production facility in Hasselt, Belgium, our team of about 70 people process up to 80 tons on a daily basis. We also offer diced products by M.A.P or I.Q.F.-standards. HALAL SUPPLY NV Kiewitstraat 177 BE-3500 HASSELT T 32 11 22 26 50 F 32 11 22 32 91 info@halal-supply.be.
horeca apparatuur groothandel
Home.
Sinds 1987 leveren wij Halal rundsvlees en lamsvlees zowel in karkas als versneden in heel Benelux, Frankrijk en Duitsland. Onze voornaamste klanten zijn slagers, supermarkten, horecazaken, grootkeukens en groothandels. Als een ervaren familiebedrijf staan we niet alleen garant voor versheid en kwaliteit, maar bovendien leveren we dit aan sterk concurerende prijzen. Hoogstaand vers HALAL vlees.
Allal Vleesgroothandel BV.
Welkom bij Allal Vleesgroothandel BV. Welkom, Allal Vleesgroothandel BV is een vleesgroothandel gespecialiseerd in 100% Halal Kalfs, Lams en Rundvlees. Door onze 25 jaar ervaring in de branche leveren wij tot op de dag van vandaag hygiënisch en vers vlees aan onze klanten.
Matanza slacht op Islamitische wijze en verkoopt halal vlees.
We verpakken het vlees naar wens van de klanten. Ons aanbod bestaat uit: steaks, côte à l'os, kefta, tagine, stoofvlees, hamburgers, rundsstaart, rundslever, kalfsstaart, mergueze, cordon blue, chipolata kip, kip, kippebil, kippevleugel, kippefilet. De slagerij maakt deel uit van ons slachthuis.
Halalvlees Slagerij Kasabi slagerij Sultan Gent.
Halalvlees in Gent? Slagerij Sultan Kasabi garandeert 100% Belgisch kwaliteitsvlees, halal geslacht. Slagerij Sultan Kasabi in Gent is al sinds 1987 hét adres voor wie houdt van vers vlees van topkwaliteit. Onze halalslagerij biedt u een uitgebreid assortiment aan diverse verse vleeswaren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor halal vlees groothandel