halal vlees albert heijn


Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
lenen
Treiterkop verpest al het halalvlees in de Albert Heijn De Dagelijkse Standaard.
Daarnaast begeeft deze anti-moslimactivist zich niet op openbaar terrein: hij is in de Albert Heijn, en alhoewel je daar zo kan binnenstappen is het géén publieke ruimte, maar privé-eigendom. Moslims of niet-moslims, halal of niet-halal: van andermans spullen blijf je af. Of dat nu gaat om autos, sieraden. of gewoon om vlees: niet doen.
lening
Albert Heijn onder vuur wegens halal-beleid Het Nieuwsblad.
24/10/2006 om 0000: Bron: anp Print Corrigeer. ZAANDAM De Nederlandse winkelketen Albert Heijn heeft duizenden protestmails ontvangen omdat ze vlees verkoopt waarvan de dieren onverdoofd worden geslacht. De keten verkoopt sinds een week halal-vlees in 48 vestigingen, waarvoor dieren op rituele wijze worden geslacht.
leidinggeven
Albert Heijn.
Halal vlees Vlees, kip, vis, vega AH-Boodschappen.nl.
Vlees, kip, vis, vega. Vlees, kip, vis, vega. Kalfsvlees, lamsvlees, wild 2. Kerst vlees, vis, gevogelte, vega 1. Kerst vlees, vis, vega 1. Pasen vlees, vis, vega 1. Reepjes en blokjes vlees 19. Rookworst, ragout 16. Schaal en schelpdieren 1.
Albert Heijn start verkoop halal-vlees Gazet van Antwerpen.
Albert Heijn biedt rund kip en lamsvleesproducten en halal-vleeswaren aan. De supermarktketen claimt dat het van elk stukje vlees de herkomst kan achterhalen. Zo is altijd vast te stellen of het vlees inderdaad halal is. Het afgelopen jaar deed Albert Heijn al een proef met halal-vlees en met Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse groenten en houdbare artikelen.

Contacteer ons

Resultaten voor halal vlees albert heijn