zaal huren brussel

Feestzaal Brussel Alle Feestzalen in Brussel op Salino.be Salino.be.
Een zaal boordevol geschiedenis, volledig gerestaureerd en voorzien van de beste technologische snufjes. De Claridge zal zowel de stijlvolle flegmatici als de technofielen kunnen bekoren. U zal niet meer om het gebouw heen kunnen in de nieuwe Europese wijk te Brussel.
geld lenen
Een modulaire zaal huren in Brussel.
Een modulaire zaal huren in Brussel. Bent u opzoek naar een zaal huren in Brussel? De Wild Gallery is de perfecte zaal voor al uw evenementen. Oorspronkelijk was het gebouw de hoofdzetel van Diamant Boart, maar deze is nu al bijna 5 jaar een evenementenlocatie in Brussel.
den ontstopper
Verhuur reservatie UAB Sport.
Gebruiksvoorwaarden Sportinfrastructuur Vrije Universiteit Brussel. EEN HUURAANVRAAG INDIENEN? Aanvraag huur sportinfrastructuur. Straat huisnummer Adresregel 2 Postcode Staat / provincie / regio Plaats. Antigua en Barbuda. Bosnië en Herzegovina. Congo, Democratic Republic of the. Congo, Republic of the. Northern Mariana Islands. Palestine, State of. Saint Kitts en Nevis. Saint Vincent en de Grenadines. Sao Tomé en Principe. Antigua en Barbuda. Antigua en Barbuda. Verenigde Arabische Emiraten. Welke sportinfrastructuur wenst u te huren?
binnendeur
Fuifzalen brusselbazaar.be.
Sinds kort kan je echter het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één centrale databank zie brusselnieuws.be. De nieuwe website Espaces Pluriels een initiatief van de Cocof, de Franstalige tegenhanger van de VGC biedt namelijk een overzicht van 600 zalen die je kan huren voor repetities, feestjes of andere activiteiten. Zoek op postcode, prijs, aantal personen, type, en je vindt snel welke zaal geschikt is voor jouw evenement!
Bij ons vindt u de perfecte congreszalen voor uw evenementen Welcome to BRUSSELS EXPO.
Een praktisch, modern en functioneel auditorium. Het uitvoerig uitgeruste Auditorium 2000 is één van de meest gegeerde zalen van Brussel. Capaciteit van 500 tot 1860 pers. Budget: vanaf 4500 euro. Dit moderne auditorium is volledig uitgerust met alle functies die een performante conferentie of congresruimte vereist. Het kan vlot een deelnemersaantal van 500 tot 2000 personen aan. Dankzij een vernuftig verlichtingssysteem kan een deel van de zaal worden verduisterd om de sfeer ook bij een kleiner deelnemersaantal te verzekeren.
Feestzaal huren Brussel Hof ter Musschen.
Feestzaal huren Brussel. Hof ter Musschen. Feestzaal huren Brussel. Een feestzaal huren in Brussel die stijl en sfeervol is en die baadt in een historisch kader. Dat is wat Hof ter Musschen in de groene Noordrand van Brussel u aanbiedt.
Verhuur van museumzalen Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Abdijstraat 59 1050 Brussel. Musée Wiertz Museum. Vautierstraat 62 1050 Brussel. Zoeken op de website. Schrijf je in. Museumstraat 9 1000 Brussel Tel: 32 02 508 32 09 Fax: 32 02 508 32 32 info@fine-arts-museum.be. 2015 Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
verhuur van vergaderzalen, zalen, congreszalen, seminariezalen brussel.
PRACHTIGE LOCATIE VOOR ELKE TYPE EVENEMENT Diamant Brussels, 14 jaar ervaring en nog steeds is innovatie troef! Een conference centre dicht bij zowel het centrum van Brussel als alle invalswegen, slechts 2 minuten te voet van het openbaar vervoer, dat vindt u op de Reyerslaan 80 te Brussel.
Feestzaal Huren In Brussel Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Feestzaal in Brussel huren onze tips. Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Brussel. Nu is er een betere oplossing. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een feestzaal in Brussel aanbiedt. Voor feestzaal in Brussel hebben we momenteel 16 mogelijkheden. Feestzaal in Brussel, feestzaal brussel, zaal brussel, feestzalen brussel, feestlocatie brussel, wat je ook nodig hebt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht.

Contacteer ons

Op zoek naar zaal huren brussel?