waterdichte mortel voor kelders

Kelder waterdicht maken Renoffice.
Vul de zichtbare scheuren en andere gaten in de binnenmuur op met een waterdicht vulmiddel. Een goed product om hierbij in te zetten is de waterdichte mortel. Wanneer je dit product op een juiste manier gebruikt, mag je erop vertrouwen dat jouw muur voldoende afgedicht wordt. Je kunt dit proces het beste 2 à 3 keer herhalen, want het vulmiddel krimpt meestal tijdens het drogen. Indien je last hebt van vochtige muren, dan adviseren wij je om de waterdichte pleister dik aan te brengen met een brede kwast. Het is van belang om het smeersel zorgvuldig aan te brengen, zodat de muur goed doordrongen is. Let wel eventjes op dat je de juiste type waterdichte-pleisters hebt voor de basement.
waterdicht maken van kelders
kelder waterdicht krijgen Ecobouwers.be.
U bent hier. Home Forum TO kelder waterdicht krijgen. kelder waterdicht krijgen. Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. Sinds enige tijd proberen wij ons bijgebouwtje dat tot ongeveer 1 m onder het maaiveld zit ingegraven waterdicht te krijgen, omdat we daar een werkruimte van willen maken. Het gebouw zelf is opgetrokken uit holle betonstenen, die weliswaar geen water opzuigen maar het wel zeer gemakkelijk doorlaten. Aan de buitenkant werd de muur eerst uitgepleisterd met cement en compactuna, en daarna werd een laag roofing erop gebrand. De binnenkant was helaas nog niet helemaal afgewerkt uitgepleisterd, opnieuw met cement met compactuna toen de hevige regen in oktober zorgde voor een plotse stijging van het omringende oppervlaktewater. Daardoor komt het water binnen door de muren. De vloer bestaat uit een waterdichte betonlaag van 10 cm.
kelders
Rubson.
Drievoudige werking: waterdichte pleisterlaag die ook de porieën van de ondergrond dichtkristalliseert en scheuren en barsten actief herstelt. Drievoudige werking: waterdichte pleisterlaag die ook de porieën van de ondergrond dichtkristalliseert en scheuren en barsten actief herstelt. Kan zowel aangebracht worden met blokkwast als met vlakspaan. 5C tot 25C. voor toepassing met kwast: 3 l water per 10 kg product.
lening
Kelder-Bezetting Aquaplan.
Een witte waterdichte cementcoating om keldermuren of andere ondergrondse constructies bestaande uit beton of cementblokken waterdicht te maken. Dicht ondergrondse muren die onderhevig zijn aan waterdruk. Optimale hechting zelfs op vochtige ondergronden. Doeltreffend en permanent. Esthetisch en overschilderbaar. Makkelijk aan te brengen met de kelderkwast van Aquaplan.
Ekomi iframe.
Kelder waterdicht maken Bouwinfo.
Voeg een andere quoty toe of reply now. Zelfs als je mortel maakt waar uw truweel in blijft recht staan, bij manier van spreken Nee serieus, we spreken hier over waterdichte verhoudingen dus minstens 15: compaktuna/water, beter nog 12.: Ge moogt dan nog zulke droge mortel maken, de mortel kruipt gewoon van tussen de voegen of zakt k weet nie hoeveel uit i.p.v. aan de steen er boven te blijven plakken. k Heb het ook al met Superbond geprobeerd en daarmee lukt het wel, maar dat kost een veelvoud van compaktuna x.: Lid vanaf: 25/04/2006. Geplaatst op: 21-02-2007 203848.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Ok, merci voor de vele reacties.
PUTZUNA HY Waterdichte pleister op cementbasis. logo-bl.
PUTZUNA HY bestaat uit cement, uitgezochte kwartszanden en hoogwaardige toeslagstoffen. Men bekomt door eenvoudige toevoeging van water een waterdichte bepleistering met een hoge eindweerstand. PUTZUNA HY heeft als voornaamste eigenschappen een uitzonderlijke waterdichtheid, zeer goede verwerkbaarheid en een uitstekende aanhechting. PUTZUNA HY wordt gebruikt voor het waterdicht maken van kelders, watervergaarbakken, controleputjes, zwembaden, funderingsmuren, douches.
Hoe maak je je kelder waterdicht? Kelder Livios.
De meest gangbare methode om de kelder droog te houden, is de binnenmuren behandelen met een waterdichte pleister. Ook natte muren in een vochtige kelder mag je met een waterdichte pleister behandelen. Dicht eerst alle scheuren en gaten met een vulmiddel bijvoorbeeld een waterdichte mortel voordat je de pleister aanbrengt. Kies voor een snelhardend product.

Contacteer ons

Meer resultaten voor waterdichte mortel voor kelders