waterdichte mortel voor kelders

Kelder Waterdicht Maken Aquaplan.
Ga ook voor een definitieve en waterdichte oplossing en spaar de goederen in uw kelder. Breng de beste vochtbestrijding aan in uw badkamer of douche, zodat vochtplekken en schimmels in uw huis geen kans meer krijgen. Lees snel meer over Kelder-Bezetting of onze krachtpatser Kelder-Epoxy.
waterdicht maken van kelders
PUTZUNA HY: waterdichte pleister op cementbasis.
PUTZUNA HY: waterdichte pleister op cementbasis. PUTZUNA BA-W: waterafstotende afwerkpleister. PUTZUNA PL: watervaste pleister op cementbasis. Op zoek naar dit product? PUTZUNA HY wordt gebruikt voor het waterdicht maken van kelders, watervergaarbakken, controleputjes, zwembaden, funderingsmuren, douches, en voor het effenen van verticale vlakken metselwerk, betonconstructies.
kelders
Ekomi iframe.
goedkope leningen
kelder waterdicht krijgen Ecobouwers.be.
Aan de buitenkant werd de muur eerst uitgepleisterd met cement en compactuna, en daarna werd een laag roofing erop gebrand. De binnenkant was helaas nog niet helemaal afgewerkt uitgepleisterd, opnieuw met cement met compactuna toen de hevige regen in oktober zorgde voor een plotse stijging van het omringende oppervlaktewater. Daardoor komt het water binnen door de muren. De vloer bestaat uit een waterdichte betonlaag van 10 cm.
Rubson.
Ook geschikt voor het afdichten van de binnenzijde van vijvers, zwembaden, drinkwaterreservoires, regenputten. De ondergrond dient poreus te zijn zoals o.a. bakstenen, stenen, bindstenen, poreuze betonblokken., Cementcombinatie met minerale vulstoffen en additieven. Drievoudige werking: waterdichte pleisterlaag die ook de porieën van de ondergrond dichtkristalliseert en scheuren en barsten actief herstelt.
Kelder waterdicht maken Renoffice.
Vul de zichtbare scheuren en andere gaten in de binnenmuur op met een waterdicht vulmiddel. Een goed product om hierbij in te zetten is de waterdichte mortel. Wanneer je dit product op een juiste manier gebruikt, mag je erop vertrouwen dat jouw muur voldoende afgedicht wordt. Je kunt dit proces het beste 2 à 3 keer herhalen, want het vulmiddel krimpt meestal tijdens het drogen. Indien je last hebt van vochtige muren, dan adviseren wij je om de waterdichte pleister dik aan te brengen met een brede kwast. Het is van belang om het smeersel zorgvuldig aan te brengen, zodat de muur goed doordrongen is. Let wel eventjes op dat je de juiste type waterdichte-pleisters hebt voor de basement.
Kelder waterdicht maken Bouwinfo.
Voeg een andere quoty toe of reply now. Zelfs als je mortel maakt waar uw truweel in blijft recht staan, bij manier van spreken Nee serieus, we spreken hier over waterdichte verhoudingen dus minstens 15: compaktuna/water, beter nog 12.: Ge moogt dan nog zulke droge mortel maken, de mortel kruipt gewoon van tussen de voegen of zakt k weet nie hoeveel uit i.p.v. aan de steen er boven te blijven plakken. k Heb het ook al met Superbond geprobeerd en daarmee lukt het wel, maar dat kost een veelvoud van compaktuna x.: Lid vanaf: 25/04/2006. Geplaatst op: 21-02-2007 203848.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Ok, merci voor de vele reacties.
Cementpleister voor kelders P.T.B. Compaktuna.
Voor de aanhech-tingslaag werd tevens COMPAKTUNA PRO gebruikt. De geplande winkelruimte op het gelijkvloers beschikt zo alvast over een perfecte opslagruimte! Over: cementpleister, PUTZUNA HY, waterdichte kelder, kelderdichting. Info aanvragen over CEMENTPLEISTER VOOR KELDERS. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Hoe maak je je kelder waterdicht? Kelder Livios.
De meest gangbare methode om de kelder droog te houden, is de binnenmuren behandelen met een waterdichte pleister. Ook natte muren in een vochtige kelder mag je met een waterdichte pleister behandelen. Dicht eerst alle scheuren en gaten met een vulmiddel bijvoorbeeld een waterdichte mortel voordat je de pleister aanbrengt. Kies voor een snelhardend product.

Contacteer ons

Resultaten voor waterdichte mortel voor kelders