vacature organisatie evenementen

Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche.
Evenementenbureaus iQ Events ondersteunt bedrijven met het creëren van belevingen waarbij het op een unieke wijze overbrengen van de boodschap centraal staat. Met passie, creativiteit en originele concepten draagt iQ Events bij om de. Bekijk deze vacature. The Powershop Raalte. Toeleveranciers Monteur evenementen The Powershop verzorgt tijdelijke stroomvoorzieningen festivals en evenementen.
Vacatures toerisme
Event medewerker vacatures NationaleVacaturebank.nl.
In deze afwisselende functie ga jij zelfstandig of in teamverband op locatie werken bij evenementen. Dit zijn niet zo maar evenementen, maar de echt hoogwaardige evenementen. Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloze p. 47 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Facilitair / Event Medewerker.
vpn definition
Eventjobs Events.nl.
Als verkoop ondersteuner inventariseer je diverse branches en onderzoek je de. Combinatiefunctionaris / Evenementen manager Fulltime. Gemeente Nissewaard Spijkenisse. STAGIAIRE JUNIOR EVENT MANAGER Fulltime. Je bent zorgvuldig bezig met de organisatie van de evenementdag zelf. Accountmanager Congressen Fulltime. Stage Sales en Operations bij TOBACCO Theater Stagiair. Verantwoordelijk voor klanten van A tot ZJe ondersteunt de Sales en. TOBACCO Theater Amsterdam. Events Van Gogh Museum Stagiair. De focus ligt op het organiseren van activiteiten die erop gericht zijn om kunst. Van Gogh Museum Amsterdam. Veelzijdige stageplek binnen de wereld van Live Entertainment Stagiair. Je leert het totale spectrum kennen van groepsreserveringen voor de diverse Live. Hospitality manager Stagiair. De dagelijkse coördinatie en aanspreekpunt voor de opvang van bezoekers en. Museum voor Communicatie Den Haag. Commercieel Medewerker Binnendienst Event Facilities Fulltime. De afdeling Event Facilities verzorgt, onder de merknaam Hulskamp Event. Manager Food Beverage Development Fulltime. Landal Greenparks Zwolle. Inwerken, aansturen, coördineren en motiveren bedienend personeel. Het Amsterdamse Proeflokaal Amsterdam. Vacature plaatsen in Eventjobs?
unibet
Evenementen Organiseren Vacatures Vacatures.nl.
Je ondersteunt de HR organisatie bij de uitvoering van diverse werkzaamheden, zoals. Direct solliciteren via Vacatures.nl. 12 dagen geleden. tHUIS aan de AMSTEL Amsterdam. Organiseren van kleine evenementen en hierover communiceren Contacten onderhouden met musici en kunstenaars Ondersteunen van activiteiten die bijdragen aan versterking van.
evenementenorganisatie
Evenementen Werken Bij Libéma.
Lijkt het jou een uitdaging om te assisteren bij het organiseren van een grote beurs of groot evenement? Ben jij een echte organiser die alles tot in de kleinste details regelt? Libéma organiseert zelf een aantal grote events, waaronder Ricoh Open, een tennistoernooi in Rosmalen, en het grote paardenevent Indoor Brabant.
Vacatures DeFabrique Evenementenlocatie.
Beurzen voor 2000 personen, TV-opnames, fotoshoots, sitting dinners, partijcongressen, 24-uur hackatons, spetterende bedrijfsfeesten Niets is standaard, elke dag is anders bij DeFabrique. Wil jij ook werken bij dit dynamische familiebedrijf? Is een van deze vacatures iets voor jou? Medewerker op en afbouw parttime. Medewerker events hospitality. Stagiaire Sales Evenementen.
Evenementen Organiseren-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Golazo Vacatures in Nederland. Je bent als medewerker Evenementen verantwoordelijk voor een deelgebied van de organisatie van een dergelijk groot evenement en bent ook in staat om zelfstandig. Werken in de Sport 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Evenementen Organiseren-vacatures in Noord-Holland januari 2018 Indeed.nl.
De evenementen organisator heeft minimaal een MBO relevante opleiding. De functie behelst het organiseren van kleine evenementen in samenwerking met sociale. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Humanistische organisatie Nederland Vacatures in Medemblik. Medewerker Bij Bosshardt.
Evenementen Organiseren-vacatures in Rotterdam januari 2018 Indeed.nl.
De evenementen organisator heeft minimaal een MBO relevante opleiding. De functie behelst het organiseren van kleine evenementen in samenwerking met sociale. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Humanistische organisatie Nederland Vacatures in Rotterdam. JMR Producties Rotterdam Feijenoord.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vacature organisatie evenementen