stage evenementen organisatie

MBO Medewerker Evenementenorganisatie niveau 4 NCOI Stage Instituut.
De organisatie levert acts en performers voor evenementen, festivals, clubs en pretparken. Interessante stageplek binnen een dynamische organisatie met veel mogelijkheden. Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.
horloges dames
Leuke stage bij een evenementenbureau YoungCapital.
In deze evenementen worden besluitvormers en experts samengebracht, zodat zij hun netwerk kunnen uitbreiden en op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen. Deze snelgroeiende organisatie realiseert niet alleen evenementen voor het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in diverse andere landen. Kortom, een mooie organisatie om stage te lopen!
garantstelling visum kort verblijf
Evenementen stage Stageplaza.nl.
Evenementen stages zoeken. Hou je van events en ben je opzoek naar een stage of afstudeeropdracht in de evenementenbranche? Bij Stageplaza.nl vind je de perfecte evenementen stage voor jou. Met ruim 2000 stages zijn wij de grootste stagebank in Nederland.
kapsalon
Event medewerker Stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
6 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Stage.: Holland Evenementen Groep BV. Holland Evenementen Groep BV. Je gaat onder andere aan de slag met facturatie, debiteurenadministratie, verzenden van tickets, het verkopen van extra tickets en het ontvangen van onze gasten.
Opleiding medewerker evenementenorganisatie bol Koning Willem I College.
Bij evenementenorganisatie organiseer je evenementen voor interne en externe opdrachtgevers. Een deel van de week werk je bij het evenementenbureau van het college, waar je praktijkervaring opdoet. Hiervoor moet je vanaf het tweede leerjaar bedrijfskleding aanschaffen. In het derde jaar van de opleiding werk je 30 weken bij een stagebedrijf dat past bij je uitstroomprofiel. Je kiest zelf een geschikt stagebedrijf. Door examenprojecten op school en op je stage laat je zien dat je gekwalificeerd bent om door te studeren op het hbo of om te gaan werken in een uitdagende functie.
Stage Event ICT 2017 Aanmelden bedrijven Home.
Wilt u deelnemen aan het Stage Event, bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de stagecriteria en meldt u vervolgens aan. Indien blijkt dat teveel bedrijven zich hebben ingeschreven zal een selectieronde moeten plaatsvinden in verband met de beschikbare capaciteit.
De MBO opleiding Evenementenorganisatie volg je bij NTI.
De examenkosten bedragen 1.12000., Deze kosten zijn inclusief de NTI theorie en praktijkexamens, de proeven van bekwaamheid indien van toepassing en de eindbeoordeling van de stage. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Waar kun je aan de slag na de opleiding Evenementenorganisatie? Als medewerker evenementenorganisatie / event manager kun je rekenen op een baan vol afwisseling. Als echte duizendpoot ben je betrokken bij de organisatie van diverse evenementen.
Stage Evenementen Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Stage: Wil je werken voor leuke evenementen? DUCOS Productions Rotterdam. Met enige overlapping vervullen we met zn zessen precies dìe werkzaamheden die nodig zijn om grootschalige publieks evenementen te organiseren en aan te sturen. Evenementen Marketing Stage bij BMW Motorrad.
Stageplek evenementen.
Naast de beschreven voorbereidende organisatie vanuit kantoor is jouw evenementen stage mede gericht op de uitvoering van onze evenementen in Nederland. Je zult in de weekeinde mee draaien tijdens een show om ons te helpen met coördineren en alle bijbehorende taken.

Contacteer ons

Op zoek naar stage evenementen organisatie?