halal vlees groothandel belgie

Home.
Sinds 1987 leveren wij Halal rundsvlees en lamsvlees zowel in karkas als versneden in heel Benelux, Frankrijk en Duitsland. Onze voornaamste klanten zijn slagers, supermarkten, horecazaken, grootkeukens en groothandels. Als een ervaren familiebedrijf staan we niet alleen garant voor versheid en kwaliteit, maar bovendien leveren we dit aan sterk concurerende prijzen. Hoogstaand vers HALAL vlees.
smeedijzer deur
kelders organisatie evenementen halal vlees groothandel belgie.
Met ons huismerk KASMI, zijn wij marktleider in Belgie op het vlak van Halal smeersalades en sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met zowel kant en klare gerechten, charcuterie, zuivel, diepvriesproducten en koude sauzen voor zowel groothandel, retail als de horeca. kelders organisatie evenementen halal vlees groothandel belgie.
argenta
Halal Eisden Home.
Het resultaat: lekker en vers vlees. En niet alleen moslims staan ervoor in de rij! De Halal Slagerij heeft dan ook een reputatie en deskundigheid die ver in de tijd teruggaan: de activiteiten begonnen al in 1963 toen de eerste moslims naar de Limburgse mijnstreek kwamen.
leiderschap
halal België bedrijven.
Beschikbare certificeringen: Angus Beef; Halal, Bio. Leverancier van: halal vlees Rundvlees Levensmiddelen import-export import van vers vlees import-export van vlees argentijns rundvlees vers vlees export vers vlees iers rundvlees rood vlees rundvlees argentijns vlees biologisch vlees vacuüm verpakt vlees rundvlees uit uruguay. Merken: Urien Loza Rioplatense Frimsa Estancia Norte. Neem contact op met dit bedrijf. AU BLE D'OR.' AU BLE D'OR.' Leader op de markt met zijn halal gecertificeerd product. Leverancier van: halal bladerdeeg Brood, banket en zoetwarenindustrie machines en materialen filo deeg baklava deeg briwat deeg pastilla deeg yufka deeg bladerdeeg groothandel in bladerdeeg strudelteig bladerdeeg kant-en-klaar bladerdeeg bladerdeeg export bladerdeeg fabrikant van bladerdeeg kroustas deeg.
Allal Vleesgroothandel BV.
Welkom bij Allal Vleesgroothandel BV. Welkom, Allal Vleesgroothandel BV is een vleesgroothandel gespecialiseerd in 100% Halal Kalfs, Lams en Rundvlees. Door onze 25 jaar ervaring in de branche leveren wij tot op de dag van vandaag hygiënisch en vers vlees aan onze klanten.
Halal centrum Home.
Moskee Al-Sabil controleert dit slachthuis al enkele jaren: Wij controleren dit centrum elke week: centra die niet gecontroleerd worden, krijgen ook geen attest. Maar Halal Centrum slacht dit vlees op islamitische wijze: het mag dus gegeten worden, besluit Imam Belkadi Abdelhafida.
Over ons Hallal Meat Company Groothandel Slagerij Supermarkt.
Tegenwoordig worden er naast lammeren en geiten ook runderen verwerkt, en wordt er naast de groothandel ook aan particulieren vlees verkocht. Met een vleesvitrine van ruim acht meter kunnen de klanten bij ons kiezen uit een vers en breed assortiment. Door de jaren heen hebben wij een goede relatie met onze particulieren klanten opgebouwd. Door het vertrouwen en onze kwaliteitsvleesproducten zijn de klanten bereid om van verre afstand naar ons te komen. Onze klanten komen voornamelijk vanuit Eindhoven, Venlo, Roermond, Maastricht en omstreken van Budel uiteraard. Aangezien wij maar 5 minuten van de grens met België liggen zien we ook een groei in het aantal klanten vanuit België. Hallal Meat Company heeft een halal oorkonde ontvangen van de Halalpolitie.
Matanza slacht op Islamitische wijze en verkoopt halal vlees.
We verpakken het vlees naar wens van de klanten. Ons aanbod bestaat uit: steaks, côte à l'os, kefta, tagine, stoofvlees, hamburgers, rundsstaart, rundslever, kalfsstaart, mergueze, cordon blue, chipolata kip, kip, kippebil, kippevleugel, kippefilet. De slagerij maakt deel uit van ons slachthuis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor halal vlees groothandel belgie