restaurant onder de kelders

Onder De Kelders in Leeuwarden Eet.nu.
Het meisje werd zodanig afgeblaft dat wij de behoefte voelden haar veel sterkte te wensen met haar werk toen we het restaurant verlieten. De tweede keer besloten we te dineren bij onder" de kelders. Ik drink graag water bij het eten en mij is dat tot op die dag nog geen enkele keer bij een restaurant geweigerd.
waterdicht maken van kelders
Restaurant Onder de Kelders in missing_sugar_data.
Onder de Kelders. Restaurant Onder de Kelders in missing_sugar_data. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Onder de Kelders. Onder de Kelders. missing_sugar_data, missing_sugar_data missing_sugar_data. Klik hier voor de openingstijden en meer.
vochtbestrijding kelder
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Picture of Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden, Leeuwarden TripAdvisor.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Picture of Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden, Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Pictures. Photo: Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. From Review: Mobile Photo Upload of Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden.
Autolening
Onder de Kelders Leeuwarden Studiestad.
Onder de Kelders. De Vliegende Hollander. De Lachende Koe. Onder de Kelders. In de zomer van 2008 is is Onder de Kelders geopend in hartje Leeuwarden. Een restaurant op een unieke locatie met een heerlijke kaart en een goede ambiance.
Kelders Leeuwarden Wikipedia.
Bierkade 1 bewerken. Een stenen trap tegenover Kelders 1 voert naar de lager gelegen Bierkade, waar een restaurant" Onder de Kelders" gehuisvest is sinds 2008. Kelders 1 bewerken. Midden 19e eeuw werd in dit pand, op de hoek met Grote Hoogstraat, een paraplufabriek gevestigd door de uit Frankrijk afkomstige Jean Pierre Lienard en zijn vrouw Agathe Sophie Noël, die beide in Mouilly geboren waren 3.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden. De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Menukaart Onder de Kelders.
Woensdag: 1130: 0.00. Donderdag: 1130: 0.00. Vrijdag: 11.30 0.00. Zaterdag: 11.30 0.00. Zondag: 11.30 0.00. Keuken dicht om 21.30. Restaurant Onder de Kelders. 8911 JD Leeuwarden. 058 844 20 20. Volg ons op Facebook Twitter! 2012 Restaurant Onder de Kelders StOM Design.
Restaurant Onder de Kelders Borrel Lunch Diner.
Uit eten bij Onder de Kelders is uniek uitgaan in Leeuwarden. Op een bijzondere locatie genieten van een kopje koffie, borrel, lunch, snelle hap of uitgebreid diner. Het kan allemaal. Bent u nieuwsgierig geworden schroom niet en loop gewoon even binnen om een kijkje te nemen bij ons restaurant in Leeuwarden!

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant onder de kelders