over de kelders leeuwarden

Onder de Kelders Leeuwarden Studiestad.
Onder de Kelders. De Vliegende Hollander. De Lachende Koe. Onder de Kelders. In de zomer van 2008 is is Onder de Kelders geopend in hartje Leeuwarden. Een restaurant op een unieke locatie met een heerlijke kaart en een goede ambiance.
studentenjob antwerpen
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Restaurants in Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. 114 van 140 Restaurants in Leeuwarden. Bierkade 1, 8911 JD Leeuwarden, Nederland. 31 58 844 2020.
Limburgs
Over de Kelders 1 Foto van Historische binnenstad Leeuwarden, Leeuwarden TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Over de Kelders 1 Foto van Historische binnenstad Leeuwarden, Leeuwarden. Dingen om te doen in Leeuwarden. Historische binnenstad Leeuwarden Afbeeldingen. Foto: Over de Kelders 1. Van beoordeling: Eine angenehme Erfahrung van Historische binnenstad Leeuwarden. Historische binnenstad Leeuwarden.
natte kelder
Onder de kelders in Leeuwarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant in Leeuwarden /. Onder de kelders in Leeuwarden. Onder de kelders. Bierkade 1 8911 JD Leeuwarden Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 32. Over het restaurant Onder de kelders. Dineren op een bijzondere locatie. Culinaire verwennerij aan het water in Leeuwarden.
waterdicht maken van kelders
Juwelen Beleenhuis Het Openingstijden Juwelen Beleenhuis Het Over de Kelders.
Juwelen Beleenhuis Het Over de Kelders. Openingstijden Juwelen Beleenhuis Het Over de Kelders 12 in Leeuwarden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Over de Kelders in Leeuwarden.
hypothecaire lening simulatie
Onder De Kelders in Leeuwarden Eet.nu.
Hierbij uitgelegd dat het over het algemeen geldt. Zegt deze mevrouw; jullie krijgen helemaal niks meer te eten van mij, de drankjes stonden al op de tafel waarbij ze nog de opmerking maakte dat neemt een 7up. We zijn weg gegaan en de drankjes hebben we laten staan. Eten drinken 1. Prijs / kwaliteit 1. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 24 juli 2015. Afgelopen donderdag, op het terras Onder De Kelders in Leeuwarden gedineerd.
Restaurant Onder de Kelders Borrel Lunch Diner.
Het gezelligste en mooiste terras van Leeuwarden! Kom snel een keer bij ons langs! Uit eten bij Onder de Kelders is uniek uitgaan in Leeuwarden. Op een bijzondere locatie genieten van een kopje koffie, borrel, lunch, snelle hap of uitgebreid diner.
Kelders Leeuwarden Wikipedia.
De Kelders is een historische winkelstraat in het centrum van Leeuwarden en nabij de Waag. De naam is afgeleid van de aanwezige werfkelders langs de gracht, waar vroeger aan de Bier kade geloste goederen onder de openbare weg door naar de panden gebracht kon worden. De straat aan de andere zijde van Keldersgracht heet Over de Kelders.
Over Onder de Kelders.
Begin 15e eeuw werd het gebied waar u nu zit namelijk het handelscentrum van Leeuwarden. Daarvoor handelde men er voornamelijk in bier, vandaar ook de naam Bierkade. Het restaurant zelf bestaat uit uitgebreide huiskelders die toebehoorden tot de panden aan de Kelders.

Contacteer ons

Op zoek naar over de kelders leeuwarden?