onder de kelders

Kelders Leeuwarden Wikipedia.
De naam is afgeleid van de aanwezige werfkelders langs de gracht, waar vroeger aan de Bier kade geloste goederen onder de openbare weg door naar de panden gebracht kon worden. De straat aan de andere zijde van Keldersgracht heet Over de Kelders.
kelders
Onder De Kelders in Leeuwarden Eet.nu.
Onder De Kelders op 22 februari 2012. Onder De Kelders 67., Onder De Kelders op 22 februari 2012. Onder De Kelders 67., Onder De Kelders op 22 februari 2012. Onder De Kelders 67., Onder De Kelders op 22 februari 2012.
lening
Onder de Kelders Het laatste tafeltje.
Alle acties in Friesland. Aanbiedingen van Onder de Kelders. Laat een review achter. Plaat de eerste review. Volg Onder de Kelders en blijf op de hoogte van de aanbiedingen. Zodra de aanbieding weer beschikbaar is, krijg je een mailtje. Onder de Kelders.
2017
Onder de kelders in Leeuwarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Bij restaurant Onder de Kelders, bevind je je ook daadwerkelijk een niveautje lager. Dit geeft een bijzondere dimensie en maakt een lunch, borrel of diner nog specialer. Geniet van de heerlijke gerechten op de kaart en laat je door de vriendelijke bediening adviseren over een mooi passend glas wijn!
Onder de Kelders Leeuwarden Studiestad.
U kunt gaan voor een a la carte diner of uzelf overgeven aan de verwennerij van Onder de Kelders. Naast de exclusievere gerechten hebben we ook de bekendere klassiekers zoals varkenshaas, spare ribs, saté van de haas, een dagelijks wisselende daghap voor 850, voor studenten 650, maar wel op onze eigen wijze bereid en met alleen verse ingrediënten.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Restaurant Onder de Kelders Borrel Lunch Diner.
Het gezelligste en mooiste terras van Leeuwarden! Kom snel een keer bij ons langs! Uit eten bij Onder de Kelders is uniek uitgaan in Leeuwarden. Op een bijzondere locatie genieten van een kopje koffie, borrel, lunch, snelle hap of uitgebreid diner.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Bezig met zoeken naar beschikbare tijden. De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Menukaart Onder de Kelders.
Woensdag: 1130: 0.00. Donderdag: 1130: 0.00. Vrijdag: 11.30 0.00. Zaterdag: 11.30 0.00. Zondag: 11.30 0.00. Keuken dicht om 21.30. Restaurant Onder de Kelders. 8911 JD Leeuwarden. 058 844 20 20. Volg ons op Facebook Twitter! 2012 Restaurant Onder de Kelders StOM Design.

Contacteer ons

Meer resultaten voor onder de kelders