onder de kelders leeuwarden

Onder De Kelders in Leeuwarden Eet.nu.
De locatie is erg leuk, aan het water en ruim opgezet. Het personeel is vriendelijk en de kwaliteit van het eten is goed. Als we weer eens in Leeuwarden komen gaan we zeker terug! Onder De Kelders 67., Ellen op 1 mei 2017.
the student hotel
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Picture of Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden, Leeuwarden TripAdvisor.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Picture of Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden, Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Pictures. Photo: Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. From Review: Mobile Photo Upload of Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden.
wat doet een binnenhuisarchitect
Onder de Kelders Leeuwarden Studiestad.
Onder de Kelders. De Vliegende Hollander. De Lachende Koe. Onder de Kelders. In de zomer van 2008 is is Onder de Kelders geopend in hartje Leeuwarden. Een restaurant op een unieke locatie met een heerlijke kaart en een goede ambiance.
dichten van kelders
Kelders Leeuwarden Wikipedia.
De Kelders is een historische winkelstraat in het centrum van Leeuwarden en nabij de Waag. De naam is afgeleid van de aanwezige werfkelders langs de gracht, waar vroeger aan de Bier kade geloste goederen onder de openbare weg door naar de panden gebracht kon worden.
waterdicht maken van kelders
Restaurant Onder de Kelders Borrel Lunch Diner.
Het gezelligste en mooiste terras van Leeuwarden! Kom snel een keer bij ons langs! Uit eten bij Onder de Kelders is uniek uitgaan in Leeuwarden. Op een bijzondere locatie genieten van een kopje koffie, borrel, lunch, snelle hap of uitgebreid diner.
goedkoopste lening
Onder de kelders in Leeuwarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant in Leeuwarden /. Onder de kelders in Leeuwarden. Onder de kelders. Bierkade 1 8911 JD Leeuwarden Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 32. Over het restaurant Onder de kelders. Dineren op een bijzondere locatie. Culinaire verwennerij aan het water in Leeuwarden.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Restaurants in Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. 114 van 140 Restaurants in Leeuwarden. Bierkade 1, 8911 JD Leeuwarden, Nederland. 31 58 844 2020.

Contacteer ons

Resultaten voor onder de kelders leeuwarden