onder de kelders leeuwarden

Onder de kelders in Leeuwarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Culinaire verwennerij aan het water in Leeuwarden. Bij restaurant Onder de Kelders, bevind je je ook daadwerkelijk een niveautje lager. Dit geeft een bijzondere dimensie en maakt een lunch, borrel of diner nog specialer. Geniet van de heerlijke gerechten op de kaart en laat je door de vriendelijke bediening adviseren over een mooi passend glas wijn!
bekuiping kelder
Kelders Leeuwarden Wikipedia.
Voorstreek / Minnemastraat. De Kelders is een historische winkelstraat in het centrum van Leeuwarden en nabij de Waag. De naam is afgeleid van de aanwezige werfkelders langs de gracht, waar vroeger aan de Bier kade geloste goederen onder de openbare weg door naar de panden gebracht kon worden.
persoonlijke leningen
Recensie: Onder de Kelders Stadse Smaken.
Onder de Kelders heeft een leuk terras, zo aan het water. Maar als ik er weer heen zou gaan, dan uitsluitend om te borrelen: ik lever mijn smaakpapillen liever niet nog eens over aan een kok die vindt dat zijn gasten niet moeten zeuren over een crimineel slechte bavarois. Bierkade 1, Leeuwarden.
kelder waterdicht maken
Restaurant Onder de Kelders Borrel Lunch Diner.
Het gezelligste en mooiste terras van Leeuwarden! Kom snel een keer bij ons langs! Uit eten bij Onder de Kelders is uniek uitgaan in Leeuwarden. Op een bijzondere locatie genieten van een kopje koffie, borrel, lunch, snelle hap of uitgebreid diner.
kredieten samenvoegen
Onder De Kelders in Leeuwarden Eet.nu.
Afgelopen donderdag, op het terras Onder De Kelders in Leeuwarden gedineerd. De gekozen sate was buitengewoon slecht. Na de eerste hap, heb ik een stukje aan mijn mede tafelgenoten laten proeven. Ook zij concludeerden dat er een zure smaak aanzat.
vochtige kelder
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Restaurants in Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Is dit uw bedrijf? 110 van 153 Restaurants in Leeuwarden. Bierkade 1, 8911 JD Leeuwarden, Nederland.

Contacteer ons

Op zoek naar onder de kelders leeuwarden?