de kelders leeuwarden

Onder de kelders in Leeuwarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Culinaire verwennerij aan het water in Leeuwarden. Bij restaurant Onder de Kelders, bevind je je ook daadwerkelijk een niveautje lager. Dit geeft een bijzondere dimensie en maakt een lunch, borrel of diner nog specialer. Geniet van de heerlijke gerechten op de kaart en laat je door de vriendelijke bediening adviseren over een mooi passend glas wijn!
waterdicht maken van kelders
Over de Kelders toerisme Leeuwarden ViaMichelin.
Kelders, 8911 Leeuwarden Routeplanner. De Groene Gids. Deze naam is ontleend aan de kelders die zich langs de gracht bevinden. De brug aan de noordkant biedt een mooi uitzicht op de kaden van de Voorstreek en de toren van de St.-Bonifatiuskerk.
kelder waterdicht maken
Herbouw de Kelders, Leeuwarden Bouwgroep Dijkstra Draisma.
In opdracht van de VvE Leeuwarden is het pand De Kelders herbouwd na de verschrikkelijke brand in 2013. De panden waren dermate getroffen door de brand dat deze gesloopt moesten worden. Na de sloop is in maart 2015 begonnen met de herbouw van de panden.
ik wil snel geld lenen
Over de Kelders 1 Foto van Historische binnenstad Leeuwarden, Leeuwarden TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Over de Kelders 1 Foto van Historische binnenstad Leeuwarden, Leeuwarden. Dingen om te doen in Leeuwarden. Historische binnenstad Leeuwarden Afbeeldingen. Foto: Over de Kelders 1. Van beoordeling: Eine angenehme Erfahrung van Historische binnenstad Leeuwarden. Historische binnenstad Leeuwarden.
vocht in de kelder
Brand Kelders LC.nl.
Dodelijke brand raakt Leeuwarden in het hart. De Leeuwarder Courant die op de maandag 21 oktober na de brand op de Kelders verscheen, kopte: Dodelijke brand raakt Leeuwarden in het hart. Over de krant. NDC Grafisch Bedrijf. Nieuws in de klas.
Onder De Kelders in Leeuwarden Eet.nu.
De locatie is erg leuk, aan het water en ruim opgezet. Het personeel is vriendelijk en de kwaliteit van het eten is goed. Als we weer eens in Leeuwarden komen gaan we zeker terug! Onder De Kelders 58., Ellen op 1 mei 2017.
Kelders Leeuwarden Wikipedia.
Voorstreek / Minnemastraat. De Kelders is een historische winkelstraat in het centrum van Leeuwarden en nabij de Waag. De naam is afgeleid van de aanwezige werfkelders langs de gracht, waar vroeger aan de Bier kade geloste goederen onder de openbare weg door naar de panden gebracht kon worden.
Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Restaurants in Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. Grandcafe Restaurant Onder de Kelders Leeuwarden. 113 van 157 Restaurants in Leeuwarden. Bierkade 1, 8911 JD Leeuwarden, Nederland. 31 58 844 2020.
Restaurant Onder de Kelders Borrel Lunch Diner.
Het gezelligste en mooiste terras van Leeuwarden! Kom snel een keer bij ons langs! Uit eten bij Onder de Kelders is uniek uitgaan in Leeuwarden. Op een bijzondere locatie genieten van een kopje koffie, borrel, lunch, snelle hap of uitgebreid diner.

Contacteer ons

Op zoek naar de kelders leeuwarden?