expat verhuur

Welke belastingen betaal ik als ik een gemeubeld appartement verhuur aan expats?
Wilt u uw appartement voor een langere tijd verhuren, minstens enkele maanden? Als u de woning slechts voor enkele dagen of enkele weken verhuurt, zal dat beschouwd worden als een verhuur op korte termijn van het type Airbnb en dat type verhuur is sinds enkele maanden onderworpen aan een specifieke reglementering. Wie betaalt de huur? Een andere belangrijke vraag: verhuurt u uw appartement rechtstreeks aan de expat of aan de onderneming die hem in dienst heeft?
stacaravan verhuren
Verhuren aan een expat wiens bedrijf de huur betaalt: handelshuur of woninghuur? BIV.
De huurprijs zal door het bedrijf betaald worden en het gratis ter beschikking stellen van een huurwoning werd mee opgenomen in het arbeidscontract van de expat. Moet er in dit geval dan een handelshuurcontract worden opgesteld of betreft dit toch woninghuur?
verhuurmakelaar
Verhuren aan Expats Alles over uw woning verhuren.
Doorgaans is verhuur aan expats van tijdelijke aard, door middel van een contract voor bepaalde termijn. Voor een expat geen probleem, het verblijf is immers tijdelijk. Daarnaast heeft de eigenaar het voordeel dat de woning aan het eind van de termijn weer beschikbaar komt voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.
verhuurmakelaar
Expat rentals Tijdelijke woning Esteon Expat rentals.
Je hebt als expat bepaalde woonwensen en zoekt een passende huurwoning waar je jezelf thuis kan voelen. je hebt geen zin om op tientallen immosites je huis te zoeken. Geef ons jouw woonwensen door en maak gebruik van het grootste immo netwerk voor expats!
airbnb verhuren
Te huur expats Trovit.
Appartement te huur in Etterbeek 1040. Leopold park // schuman // expats welcome. Great 3 bedrooms flat with: entry hall, living-room with US kitchen fully equiped 35m with. Rapporteren Bekijk huis. hebbes.be 30 dagen geleden. Gemeubelde loft met panoramisch zicht.
koophuis verhuren
De vastgoedkoning van de expats: Skyline Europe Brussel Zorgeloos investeren in vastgoed.
In ruil voor een commissie van 6 procent neemt Skyline Europe zowat het hele verhuurtraject voor zijn rekening. Skyline Renting verzorgt vandaag de verhuring van 1.107 appartementen aan expats voor een gemiddelde looptijd van minimaal één jaar en van gemiddeld vier jaar.
verhuurmakelaar
Relocatie diensten voor expats Home Consult.
Neem dan nu contact op met Home Consult. Verhuizen naar een ander land, een andere job of functie, een nieuwe school voor de kinderen, het sociaal leven van jezelf en je gezin terug heropbouwen, Dit zijn nog maar enkele redenen waarom het verhuizen naar het buitenland voor een expat een stressvolle aangelegenheid kan zijn.
verhuurmakelaar
verhuur BIV.
Een nieuw wachtwoord instellen. Verhuren aan een expat wiens bedrijf de huur betaalt: handelshuur of woninghuur? 10 februari 2016. Onderverhuren via Airbnb is verboden! Dat is in elk geval de mening van een Brugse vrederechter, die hiermee meteen het eerste vonnis over deze kwestie in België velde.
Sea
6 Tips om uw huis sneller te verhuren aan expats Principle Vastgoed.
Het is daarom belangrijk dat u uw huis goed presenteert zodat de Expat op een grote afstand een duidelijke indruk krijgt. Vind hier meer informatie over het zorgeloos verhuren van uw woning aan expats of begin direct met de verhuur van uw woning!
verhuurmakelaar

Contacteer ons

Op zoek naar expat verhuur?