evenementen organisatie vacatures

vacatures evenementen - Evenementen verhuur Leeborent.
Bij de organisatie van een feest of evenement denkt u uiteraard aan evenementen verhuur. De organisatie van uw evenement begint bij Leeborent! Of het gaat om bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes of diverse feestconcepten: bij ons bent u aan het juiste adres. Indoor én outdoor, het kan allemaal! Als facilitair bedrijf hebben wij al voor vele evenementen de verhuur verzorgd.
vacatures evenementen - OPITO Banksman Slinger Stage 1 2 9067.
Het is van belang te weten hoe men zichzelf en anderen in veiligheid kan brengen, alsmede inzicht te krijgen in de risicos die noodsituaties met zich meebrengen. Tijdens de training worden de vaardigheden van brandbestrijding, veilige werkprocedures, Helicopter Safety onder meer in verband met het reizen naar en van de offshore installatie, EBS, medische basiskennis en overleven op zee geoefend.
Vacatures evenementen organisatie Trovit.
Soortgelijke vacatures: evenementen den haag, medewerker evenementen provincie zuid-holland. Beveiliger / evenementen M/V goed salaris. Twiglers Noord, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. toegangscontroles en visitaties uit; je bent aanspreekpunt voor bezoekers en de organisatie; je signaleert snel ongeregeldheden en zorgt voor de juiste actie.
hostessbureau
evenementen vacatures Randstad Nederland. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Altijd al willen werken op de mooiste evenementen van Nederland? Dat kan via Randstad. Dagelijks zorgen meer dan 2000 medewerkers van Randstad dat events perfect verlopen. Tijdens de evenementen hebben wij vacatures in de horeca, catering of evenementenorganisatie. Ben jij service en klantgericht?
technische vacatures
Event medewerker vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Je plant onze medewerkers in voor de high class evenementen, beurzen. 7 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Partymanager. Independent Recruiters Groep. Partymanager gezocht voor een snel groeiende high-end cateraar in de Randstad! leidinggevende ervaring als partymanager binnen event /party catering waar luxe Deze organisatie biedt een prachtige event management positie.
Vacatures online
Vacature: Stagiair Evenementen Organisatie m/v Novae Popschool. Vacature: Stagiair Evenementen Organisatie m/v Novae Popschool.
Novae Popschool Vacature: Stagiair Evenementen Organisatie m/v. Vacature: Stagiair Evenementen Organisatie m/v. Novae Popschool is op zoek naar een enthousiaste en creatieve HBO-stagiair m/v die initiatief durft te tonen tijdens een uitdagende stage. Je gaat aan de slag als organisator van onze evenementen; denk aan onze maandelijkse jamsessies in café Substitute of andere evenementen zoals Sunday Jazz Café, KoningPop, BandBattle, Pop In Uitvoering.
Actuele vacatures voor een baan in de evenementenbranche.
Plaats jouw eigen nieuws. Korting op het plaatsen van vacatures. Bedrijfsvermelding op www.evenementorganiseren.nl. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree of ticketfee. EventBranche supporting partners. EventBranche preferred partners. Evenement en Opleiding. 2018 Proef Media B.V.
Evenementen Organiseren Vacatures Vacatures.nl.
Je ondersteunt de HR organisatie bij de uitvoering van diverse werkzaamheden, zoals. Direct solliciteren via Vacatures.nl. 12 dagen geleden. tHUIS aan de AMSTEL Amsterdam. Organiseren van kleine evenementen en hierover communiceren Contacten onderhouden met musici en kunstenaars Ondersteunen van activiteiten die bijdragen aan versterking van. 8 dagen geleden. Walters People Amsterdam. Vind jij het leuk om evenementen te organiseren. Afgeronde MBO4/HBO opleiding richting secretarieel. Voor een grote onderneming in Amsterdam zijn wij op zoek. Medewerker Marketing en Events. Hoofdtaken Organiseren van en deelnemen aan beurzen en evenementen nationaal en internationaal met alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden Initiëren en uitvoeren van PR. Blijf op de hoogte van de nieuwste Evenementen Organiseren vacatures!
Evenementen Organiseren-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Golazo Vacatures in Nederland. Je bent als medewerker Evenementen verantwoordelijk voor een deelgebied van de organisatie van een dergelijk groot evenement en bent ook in staat om zelfstandig. Werken in de Sport 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Evenementen Werken Bij Libéma.
Lijkt het jou een uitdaging om te assisteren bij het organiseren van een grote beurs of groot evenement? Ben jij een echte organiser die alles tot in de kleinste details regelt? Libéma organiseert zelf een aantal grote events, waaronder Ricoh Open, een tennistoernooi in Rosmalen, en het grote paardenevent Indoor Brabant.
Vacatures evenementenbureau en evenementenorganisatie BE Agency.
Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wel komen wij vanzelfsprekend altijd graag in contact met goede professionals. Zou jij onderdeel uit willen maken van een snel groeiend bureau en een leuk en jong team? Is organiseren jouw tweede natuur en kun jij goed onder druk presteren? Ben jij die creatieve duizendpoot waar wij op zijn minst kennis mee moeten maken? Overtuig ons van jouw kwaliteiten en mail je motivatiebrief en cv naar: info@be-agency.nl. Stel gerust je vraag. 020 496 46 66. Over BE Agency. De incentive trip was geweldig georganiseerd! Alle organisatie op bestemming werd uit handen genomen, waardoor wijzelf ook volop konden genieten.

Contacteer ons

Meer resultaten voor evenementen organisatie vacatures