evenementen organisatie hbo

Eventmanagement Schoevers.
Het betreft hier een eenmalig bedrag van 15, excl. Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.
evenementenorganisatie
90 Eventmanagement Opleidingen Cursussen Springest.
Woensdag 26 september 2018 in Dordrecht. Een állesomvattende, tweedaagse training eventmanagement, die alle tools in handen geeft om tot succesvolle evenementen te komen: van het. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: excl. alle trainingsbenodigdheden, maaltijden en drankjes. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 2 dagen HBO star 9 1 ervaring Opleiderscore: star 9 Effectivents heeft een gemiddelde beoordeling van 9 uit 1 ervaring.
Marketing en communicatie
Opleidingen Eventmanagement Scheidegger Opleidingen.
Scheidegger Opleidingen heeft verschillende opleidingen op het gebied van eventmanagement waarin je leert om projectmatig te werken, nieuwe te klanten werven en alle andere praktische zaken rondom eventmanagement. Bekijk hieronder het aanbod eventmanagementopleidingen. We helpen jou De juiste opleiding kiezen.
wat is marketing communicatie
International Event Management opleiding HBO Bachelor.
Na het afronden van deze opleiding kan natuurlijk ook direct aan de slag na deze opleiding. Je kunt dan gaan werken als organisator van beurzen en congressen, organisator van concerten en evenementen, marketing manager, voorlichter, sponsorwerver, marketeer of projectmanager. Uiteraard kun je ook doorstuderen op masterniveau. Versneld begeleid: 2 jaar en 8 maanden. Instelling Stad Beoordeling. Hogeschool Tio Hbo Amsterdam.
online opleidingen hbo
Manager evenementenorganisatie beroep kiesjestudie.nl.
Voorbeelden van werkzaamheden: cordineert werk, bereidt werkzaamheden voor, instrueert, begeleidt, werft, selecteert en beoordeelt uitvoerend personeel, houdt toezicht op de kwaliteit van het geleverde werk, bewaakt de kosten, houdt de financile administratie bij, bedenkt creatieve concepten, bedenkt en begeleidt evenementen, haalt nieuwe opdrachten binnen, legt en onderhoudt contacten met klanten en leveranciers.
hbo opleiding communicatie
Evenementen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Studenten van onze hogeschool zijn trouwens vaak zelf betrokken bij de organisatie van evenementen. Het leerwerkbedrijf Rookie Entertainment en de Music Academy zijn jaarlijks betrokken bij Bevrijdingspop. Lees meer over Bevrijdigspop 2011. Schrijf je in. Hulp nodig bij je studiekeuze? Studeren bij Inholland. Online inschrijven hbo.
hbo nederland
Ad Eventmanager voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Na je studie kun je bijvoorbeeld grote evenementen of personeelsfeesten organiseren. De focus ligt op het evenement als onderdeel van een pakket aan communicatiemiddelen. Al deze middelen leveren een bijdrage aan het bereiken van organisatiedoelstellingen. Je kunt als assistent eventmanager met communicatie-achtergrond meer dan alleen organiseren. Je leert een creatief concept te bedenken dat past binnen de doelstellingen van een organisatie.
evenementenorganisatie
Voltijd bachelor opleiding Leisure Events Management Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Je bent zelfstandig en ondernemend. Je kerntaken zijn het ontwikkelen van visie en beleid, de regie en marketing van vrijetijdsbelevenissen, en het managen van een organisatie in de vrijetijdssector. Adiarèn Meulens werkt als projectmedewerker bij Your Space, een jongerenlocatie waar evenementen, workshops en presentaties worden gehouden.
studies hbo
HBO International Event Management.
Je moet bijvoorbeeld een gala organiseren of de entertainment in een vip-dorp regelen. En misschien ben jij dé spil in de organisatie van een herdenkingsdienst. Anders dan bij fictieve projecten mogen deze opdrachten natuurlijk niet mislukken. Afstudeerrichtingen International Event Management. Als je afstudeert in International Event Management ligt er een wereld voor je vol avontuurlijke en hectische beroepen. Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement. Werken vinden na deze hbo opleiding. Als je afstudeert in International Event Management kun je aan de slag in het eventmanagement bij bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van beurzen, feesten, sportieve en culturele evenementen.

Contacteer ons

Zoeken naar evenementen organisatie hbo