evenementen organisatie hbo

Hbo eventmanagement opleiding Mbo eventmanagement opleiding Evenementen Event.
Een event is een beleving en om een evenement tot een succes te maken moet je je kunnen verplaatsen in de gast. Daarnaast worden je capaciteiten op het gebied van management en organisatie op de proef gesteld. Deze Tio-opleiding zorgt ervoor dat je over alle vaardigheden beschikt die een event tot een succes kan maken. Eventmanagement loopt als een rode draad door de hbo opleiding Hotel en Eventmanagement.
Marketing en communicatie
Hospitality en Evenementen Management HBO bij Notenboom.
Om je optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt, breng je je kennis ook direct in de praktijk. Tijdens projecten, stages en je eindopdracht, waarbij je een probleem in de evenementen of hospitality sector nader onderzoekt. En na vier jaar hard werken heb jij je diploma Hospitality en Evenementen Management hbo behaald!
media opleiding hbo
Eventopleiding: Hogeschool Utrecht.
Vandaar dat onze evenementenopleidingen evenementen zien als onderdeel van de cross mediale communicatiemix. Associate degree opleiding Communicatie Eventmanagement. De Associate degree opleiding richt zich op het bedenken en organiseren van zakelijke evenementen. basisjaar hbo Communicatiemanagement met eventfocus. Zo organiseer je al in de eerste periode een evenement over je eigen interesses.
hbo management
HBO opleiding Hospitality Event Management.
Opleiding Hospitality Event Management HBO Bachelor. Jij weet als geen ander hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert. Versnelde HBO opleiding Hospitality Evenementen Management. De versnelde opleiding Hospitality Event Management vormt jou tot een ware expert in evenementen, gastvrijheid, commercie en management.
studies hbo
Beroepsopleiding: Evenementen Event Management Linnartz.
Na het behalen van deze 7 onafhankelijke deelexamens en het BHV certificaat, wordt het overkoepelende Linnartz diploma Event Management op MBO niveau uitgereikt. Studenten die dit Linnartz diploma op HBO niveau uitgereikt willen krijgen, kunnen nog de HBO vakken volgen zie kopje HBO-niveau. minimaal 8, maximaal ca. Beroepsopleiding: Evenementen Event Management.
Evenementen verhuur
Opleiding Eventmanagement in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Bachelor Management specialisatie Hotel en eventmanagement. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. MBO Sportorganisatie en Evenementen. 3 maanden MBO-programma. Bekijk deze opleiding. Speciaal voor werkenden. NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op.
evenementenorganisatie
Medewerker evenementenorganisatie ROC Nova College.
Na het behalen van het diploma kan je gaan werken in de organisatie van evenementen en projecten. Je kunt ook doorstromen naar het hbo in een verwante opleiding als Commerciele Economie, Marketing, Management of Communicatie. Wat leer je. Deze opleiding bestaat uit een basisdeel, profieldelen en keuzedelen.
International Event Management opleiding HBO Bachelor.
Je specialiseert je tot een slagvaardig projectmanager in de bruisende Evenementen Industrie. Of je nu wordt ingezet tijdens feesten, sportfestijnen, een wereldconferentie of mega beurzen, als Evenementen Manager ben je met duizend en een dingen bezig. Als Evenementen Manager kun je bedenken, organiseren, plannen, verkopen, mensen motiveren en aansturen en heb je financieel inzicht.
Eventmanagement Schoevers.
Het betreft hier een eenmalig bedrag van 15, excl. Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Contacteer ons

Resultaten voor evenementen organisatie hbo