evenementen organisatie hbo

Opleiding Eventmanagement hbo mbo Hogeschool Tio.
De opleiding Eventmanagement, zowel hbo als mbo, zorgt ervoor dat je een professional wordt in het organiseren van internationale evenementen. Zou je graag een popfestival of grote beurs organiseren? Ben jij als eventmanager in control en kan jij andere motiveren? Dan is de hbo-opleiding Evenementenmanagement iets voor jou! Eventmanagement draait om het creëren van een beleving. Verplaats je in de gast om een event tot een succes te maken en zet je vakkennis en capaciteiten in op het gebied van management en organisatie.
Marketing en communicatie
HBO opleiding Hospitality Event Management.
Opleiding Hospitality Event Management HBO Bachelor. Jij weet als geen ander hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert. HBO opleiding Hospitality Event Management. HBO opleiding Hospitality Event Management. Versnelde HBO opleiding Hospitality Evenementen Management.
evenementenbureau
Voltijd bachelor opleiding Leisure Events Management Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Je bent zelfstandig en ondernemend. Je kerntaken zijn het ontwikkelen van visie en beleid, de regie en marketing van vrijetijdsbelevenissen, en het managen van een organisatie in de vrijetijdssector. Adiarèn Meulens werkt als projectmedewerker bij Your Space, een jongerenlocatie waar evenementen, workshops en presentaties worden gehouden.
wat is marketing communicatie
Eventmanagement Schoevers.
Voor opleidingen van onze businesspartners worden kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van 15, excl. Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan.
online opleidingen hbo
Hotel en Evenement Management HBO bij Business School Notenboom.
Welke bestemming is er gekozen voor schooljaar 2019-2020? Je gaat drie maanden aan de slag in de Hotel of Evenementen branche. Nationaal of internationaal! Kwantitatieve technieken Marktonderzoek. Strategic marketing branding. Cross cultural management. Trends in hospitality events management. Overtreffen van gastverwachtingen. Revenu Yield management 2. Leadership Change management. Je kiest één minor waarin je je wilt specialiseren.: Hospitality Experience Design. Je loopt 24 weken stage waarbij je een afstudeeronderzoek uitvoert voor het bedrijf. Je voert onderzoek uit om kennis, op een eigen wijze toe te passen, bij het oplossen van een gedefinieerd probleem in een organisatie. Een Fast-Track student loopt in leerjaar 3, 24 weken stage. Business School Notenboom praktijkdagen op Texel. Aftermovie studiereis Singapore. Studiekosten en betalingsregelingen. Collegegeld voor eerste 3 jaar Fast Track Kort hbo / Ad is 2 jaar.
hbo nederland
Stage evenementen HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
35 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Accountmanager Bouwtechnische Evenementen. Woonachtig midden Nederland Minimaal 1 jaar commerciële ervaring HBO naar klanten te gaan Pensioenregeling Veel bedrijfsuitjes, evenementen Dé marktleider in het organiseren van evenementen voor de bouwtechnische Je richt je als Accountmanager vooral op de exploitanten van de evenementen staat centraal om de hoogste pieken te genereren tijdens de fantastische evenementen.
evenementenbureau
HBO International Event Management.
Werken vinden na deze hbo opleiding. Als je afstudeert in International Event Management kun je aan de slag in het eventmanagement bij bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van beurzen, sportevenementen, feesten, congressen en culturele evenementen. Nederland telt per jaar veel evenementen, in alle soorten en maten.
evenementenorganisatie
Manager evenementenorganisatie beroep kiesjestudie.nl.
Voorbeelden van werkzaamheden: cordineert werk, bereidt werkzaamheden voor, instrueert, begeleidt, werft, selecteert en beoordeelt uitvoerend personeel, houdt toezicht op de kwaliteit van het geleverde werk, bewaakt de kosten, houdt de financile administratie bij, bedenkt creatieve concepten, bedenkt en begeleidt evenementen, haalt nieuwe opdrachten binnen, legt en onderhoudt contacten met klanten en leveranciers.
hbo opleiding communicatie
HBO Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Sales en marketing voor evenementen. Communicatie en organisatie. Gesprekken en gesprekstechnieken. Praktisch projectmatig werken. De structuur en fasering van een project. Het opzetten van een projectorganisatie. Planning en risicoanalyse. Aansturen, uitvoeren en bewaken van projecten. Het afronden van een project. Het borgen van het projectresultaat. U rondt elke module af met een praktijkgerichte opdracht. Haalt u voor elke opdracht een voldoende, dan ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma HBO Eventmanagement van Hogeschool NCOI.
evenementen verkeersregelaar opleiding

Contacteer ons

Resultaten voor evenementen organisatie hbo