kelders arnhem openingstijden

Historische Kelders Historische Kelders Arnhem Kidsproof Arnhem.
Kijk voor de openingstijden en het boeken van een rondleiding even op de website. De leukste uitjes voor het hele gezin vind je natuurlijk op onze uitagenda. Neem snel een kijkj e! Deel deze tip. Historische Kelders Arnhem. Oude Oeverstraat 4 A.
kelder vocht
kelders de kelders kelders arnhem openingstijden.
Aan de hand van getoonde Arnhemse bodemvondsten, informatieborden en zintuigprikkelende verrassingen maak je een chronologische reis door de tijd en beleef je de geschiedenis van Arnhem. kelder bouwen kosten. kelders de kelders kelders arnhem openingstijden. kelders arnhem openingstijden. kelders de kelders kelders arnhem openingstijden.
verwijderen
Historische kelders Korenkwartier.
Uniek stukje Arnhem. Jarenlang hebben een dertigtal eeuwenoude kelders in de Rijnstraat praktisch ongebruikt onder de grond gelegen, maar daar is in 2003 verandering in gekomen. Deze kelders zijn in oude glorie gerestaureerd en via doorgangen onderling met elkaar verbonden.
eps
Historische kelders Arnhem DagjeWeg.NL.
Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Tussen 1999 en 2001 werden in Arnhem door een historisch onderzoek enkele historische kelders uit de dertiende tot de vijftiende eeuw ontdekt.
Historische Kelders Arnhem, Gelderland Uitzinnig.nl.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. Kinderen 4 t/m 12 jaar: 250, euro / 350, euro met gids. Volwassenen: 400, euro / 500, euro met gids. Historische Kelders Arnhem. Oude Oeverstraat 4a.
Historische Kelders Arnhem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Een kijkje onder in oud Arnhem. Met een erg gezellige en duidelijk verhalende gids wordt je de diverse kelders getoond onder verschillende huizen van weleer. Super om de horen en zien hoe het er in die tijd aan toe ging en waar de kelders voor.
Historische Kelders Arnhem.
Onder de winkelstraten van Arnhem bevinden zich zo'n' 36 eeuwenoude kelders, in 2001 in oude glorie gerestaureerd en onderling met elkaar verbonden. Aan de hand van getoonde Arnhemse bodemvondsten, informatieborden en zintuigprikkelende verrassingen maak je een chronologische reis door de tijd en beleef je de geschiedenis van Arnhem.
Historische Kelders Arnhem, een leuk dagje uit.
Oude Oeverstraat 4 A 6811 JX Arnhem Historische Kelders Arnhem. Oude Oeverstraat 4 A. 6811 JX Arnhem. Plan uw route. Bel 026 354 3521. Stuur een e-mail. Ga naar de website. Woensdag t/m zaterdag en de eerste zondag van de maand 1200-1700: uur Openingstijden.
Home.
kelders in oude glorie gerestaureerd, onderling met elkaar verbonden en opengesteld voor publiek. Bezoek de Historische Kelders en beleef de geschiedenis van Arnhem op unieke wijze! BEZOEK DE KELDERS. Ronddwalen door de Historische Kelders en zelfstandig de geschiedenis van dit unieke monument ontdekken?

Contacteer ons

Op zoek naar kelders arnhem openingstijden?