historische kelders van arnhem

Historische Kelders.
Locatie: Oude Oeverstraat 4 Plaats: Arnhem. Onder diverse winkelstraten van de oude binnenstad, waaronder de Rijnstraat, bevinden zich middeleeuwse kelders. Uitgerust met kaarsennissen en fraaie tongewelven maken zij het verre verleden van Arnhem zichtbaar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
studentenjobs
Historische Kelders Arnhem, Nederland Beoordelingen.
Alle restaurants in Arnhem. Restaurants in de buurt van Historische Kelders. Alle dingen om te doen in Arnhem. Activiteiten in de omgeving van Historische Kelders. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen.
binnenhuisarchitect weert
Sinterklaas Arnhem.
Na de feestelijke intocht op zaterdag 18 november gaat Sinterklaas met zijn Pieten naar de Historische Kelders in Arnhem, waar hij tot zijn vertrek uit Nederland verblijft. De ingang van de kelders is aan de Oude Oeverstraat 4a in Arnhem.
waterdicht maken van kelders
Middeleeuwse kelders in Arnhem Spannende Geschiedenis.
Dit resulteerde in een unieke onderneming: het samenvoegen van ruim dertig historische kelders in de Rijnstraat tot een onderaards complex, dat in 2002 is opengesteld. De ingang bevindt zich aan de Oude Oeverstraat in Arnhem. Kijk op: Andere historische locaties.
waterdicht maken van kelders
Stadkelder historisch Arnhem, Arnhem DagjeWeg.NL 3 reviews DagjeWeg.NL.
Vanaf 2003 kunnen bezoekers van Arnhem een rondleiding krijgen door deze bijzondere historische kelders. Op eigen gelegenheid door het gangenstelsel dwalen kan ook met behulp van de tekstborden die op een aantal plaatsen zijn neergezet. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Historische Kelders Arnhem?
castel-montboise.com
Historische kelders Korenkwartier.
Heel bijzonder in Arnhem zijn de Historische Kelders, ondergronds bij de Rijnstraat. Jarenlang waren ze verborgen voor het publiek, maar na een grondige restauratie in 2003 kan ook jij ze bezoeken. Uniek stukje Arnhem. Jarenlang hebben een dertigtal eeuwenoude kelders in de Rijnstraat praktisch ongebruikt onder de grond gelegen, maar daar is in 2003 verandering in gekomen. Deze kelders zijn in oude glorie gerestaureerd en via doorgangen onderling met elkaar verbonden. Zo vormen zij een bijna mysterieuze plek onder de grond van de binnenstad.
Historische Kelders Arnhem VVV Arnhem Nijmegen.
Toon interactieve kaart. Historische Kelders Arnhem. Onder de winkelstraten van Arnhem bevinden zich zo'n' 36 eeuwenoude kelders, in 2001 in oude glorie gerestaureerd en onderling met elkaar verbonden. Aan de hand van getoonde Arnhemse bodemvondsten, informatieborden en zintuigprikkelende verrassingen maak je een chronologische reis door de tijd en beleef je de geschiedenis van Arnhem.
Home.
kelders in oude glorie gerestaureerd, onderling met elkaar verbonden en opengesteld voor publiek. Bezoek de Historische Kelders en beleef de geschiedenis van Arnhem op unieke wijze! BEZOEK DE KELDERS. Ronddwalen door de Historische Kelders en zelfstandig de geschiedenis van dit unieke monument ontdekken?
Historische Kelders Arnhem, een leuk dagje uit.
Regelmatig zijn de Kelders ook het decor van de meest uiteenlopende exposities of huizen er activiteiten van diverse stadsevenementen. Kenmerken van Historische Kelders Arnhem. Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Educatief, Architectuur. Historische Kelders Arnhem Gezin met kinderen 7 14 Senioren Groep volwassenen Familie jong en oud Educatief Architectuur.

Contacteer ons

Resultaten voor historische kelders van arnhem