historische kelders van arnhem

Historische kelders Arnhem DagjeWeg.NL.
Vanaf 2003 kunnen bezoekers van Arnhem een rondleiding krijgen door deze bijzondere historische kelders. Op eigen gelegenheid door het gangenstelsel dwalen kan ook met behulp van de tekstborden die op een aantal plaatsen zijn neergezet. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Historische Kelders Arnhem?
waterdicht maken van kelders
Historische Kelders Arnhem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van infocentrum slag om Arnhem. Hotels in de buurt van Museum Vliegbasis Deelen. Alle restaurants in Arnhem. Restaurants in de buurt van Historische Kelders. Alle dingen om te doen in Arnhem. Activiteiten in de omgeving van Historische Kelders.
waterdicht maken van kelders
Historische kelders Open Monumentendag.
Uitgerust met kaarsennissen en fraaie tongewelven maken zij het verre verleden van Arnhem zichtbaar. Deze werden gerestaureerd, in de oorspronkelijke staat teruggebracht en onderling met elkaar verbonden. Een van die kelders bevindt zich onder het Sint Petersgasthuis, een van de oudste gebouwen van Arnhem.
auto lening
Middeleeuwse kelders in Arnhem Spannende Geschiedenis.
Dit resulteerde in een unieke onderneming: het samenvoegen van ruim dertig historische kelders in de Rijnstraat tot een onderaards complex, dat in 2002 is opengesteld. De ingang bevindt zich aan de Oude Oeverstraat in Arnhem. Kijk op: Andere historische locaties.
Historische kelders Korenkwartier.
Heel bijzonder in Arnhem zijn de Historische Kelders, ondergronds bij de Rijnstraat. Jarenlang waren ze verborgen voor het publiek, maar na een grondige restauratie in 2003 kan ook jij ze bezoeken. Uniek stukje Arnhem. Jarenlang hebben een dertigtal eeuwenoude kelders in de Rijnstraat praktisch ongebruikt onder de grond gelegen, maar daar is in 2003 verandering in gekomen. Deze kelders zijn in oude glorie gerestaureerd en via doorgangen onderling met elkaar verbonden. Zo vormen zij een bijna mysterieuze plek onder de grond van de binnenstad.
Historische Kelders Historische Kelders Arnhem Kidsproof Arnhem.
Hou jij van geschiedenis en lijkt het je leuk om de Historische Kelders van Arnhem eens te bekijken? De kelders komen uit 1400 en 1500 en zijn dus al heel oud. Een bezoek aan de kelders is geschikt voor kinderen die het leuk vinden om meer over vroeger te te komen.
Historische Kelders Arnhem, een leuk dagje uit.
Aan de hand van getoonde Arnhemse bodemvondsten, informatieborden en zintuigprikkelende verrassingen maak je een chronologische reis door de tijd en beleef je de geschiedenis van Arnhem. Regelmatig zijn de Kelders ook het decor van de meest uiteenlopende exposities of huizen er activiteiten van diverse stadsevenementen. Kenmerken van Historische Kelders Arnhem.
Home.
kelders in oude glorie gerestaureerd, onderling met elkaar verbonden en opengesteld voor publiek. Bezoek de Historische Kelders en beleef de geschiedenis van Arnhem op unieke wijze! BEZOEK DE KELDERS. Ronddwalen door de Historische Kelders en zelfstandig de geschiedenis van dit unieke monument ontdekken?
Historische Kelders Arnhem.
Historische Kelders Arnhem. Oude Oeverstraat 4a 0. 6811 JX ARNHEM Plan je route. distance unit vanaf jouw locatie. Route Plan je route. E-mail Stuur een e-mail. Bel Bel: 026 354 3521. Website Bezoek de website. Onder de winkelstraten van Arnhem bevinden zich zo'n' 36 eeuwenoude kelders, in 2001 in oude glorie gerestaureerd en onderling met elkaar verbonden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor historische kelders van arnhem