arnhem historische kelders

Historische kelders Open Monumentendag.
Uitgerust met kaarsennissen en fraaie tongewelven maken zij het verre verleden van Arnhem zichtbaar. Deze werden gerestaureerd, in de oorspronkelijke staat teruggebracht en onderling met elkaar verbonden. Een van die kelders bevindt zich onder het Sint Petersgasthuis, een van de oudste gebouwen van Arnhem.
bekuiping kelder
Historische Kelders Arnhem, een leuk dagje uit.
Kenmerken van Historische Kelders Arnhem. Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Educatief, Architectuur. Historische Kelders Arnhem Gezin met kinderen 7 14 Senioren Groep volwassenen Familie jong en oud Educatief Architectuur. Klantenbeoordeling Historische Kelders Arnhem.
vochtproblemen kelder
Historische kelders Arnhem DagjeWeg.NL.
Tussen 1999 en 2001 werden in Arnhem door een historisch onderzoek enkele historische kelders uit de dertiende tot de vijftiende eeuw ontdekt. Liefhebbers vonden het jammer dat de kelders geen functie meer hadden. Zij wilden deze ondergrondse stad aan het grote publiek laten zien.
vochtproblemen
Middeleeuwse kelders in Arnhem Spannende Geschiedenis.
Dit resulteerde in een unieke onderneming: het samenvoegen van ruim dertig historische kelders in de Rijnstraat tot een onderaards complex, dat in 2002 is opengesteld. De ingang bevindt zich aan de Oude Oeverstraat in Arnhem. Kijk op: Andere historische locaties.
Historische Kelders Historische Kelders Arnhem Kidsproof Arnhem.
Hou jij van geschiedenis en lijkt het je leuk om de Historische Kelders van Arnhem eens te bekijken? De kelders komen uit 1400 en 1500 en zijn dus al heel oud. Een bezoek aan de kelders is geschikt voor kinderen die het leuk vinden om meer over vroeger te te komen.
Historische kelders Korenkwartier.
Trouwen op een mooie unieke en bijzondere locatie als de Historische Kelders in Arnhem is een hele speciale gebeurtenis. De Historische Kelders zijn een absolute toplocatie die bijdragen aan een onvergetelijke dag. Voor deze actie dient u ingelogd te zijn.
Historische Kelders Arnhem.
Historische Kelders Arnhem. Oude Oeverstraat 4a 0. 6811 JX ARNHEM Plan je route. distance unit vanaf jouw locatie. Route Plan je route. E-mail Stuur een e-mail. Bel Bel: 026 354 3521. Website Bezoek de website. Onder de winkelstraten van Arnhem bevinden zich zo'n' 36 eeuwenoude kelders, in 2001 in oude glorie gerestaureerd en onderling met elkaar verbonden.
Historische Kelders Arnhem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Een prachtige historische collectie hebben ze hier in een prachtig gebouw ROZET een aanwinst voor Arnhem. Stel een vraag over Historische Kelders. Bedank WEQ Q. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Home.
kelders in oude glorie gerestaureerd, onderling met elkaar verbonden en opengesteld voor publiek. Bezoek de Historische Kelders en beleef de geschiedenis van Arnhem op unieke wijze! BEZOEK DE KELDERS. Ronddwalen door de Historische Kelders en zelfstandig de geschiedenis van dit unieke monument ontdekken?

Contacteer ons

Meer resultaten voor arnhem historische kelders